Gaston Ramirez ima snubca iz Londona

Najverjetneje v Anglijo

Urugvajski krilni nogometaš Gaston Ramirez se bo po besedah njegovega agenta skoraj zagotovo poslovil od Italije in se najverjetneje preselil v Premier League.

Anže Zajič
26. julij 2012, 12:37

Foto: Getty Images

Gaston Ramirez je eden tistih nogometašev, ki bodo sodelovali na olimpijskih igrah, tudi ko bo dogajanja v Londonu konec, pa bo 21-letnik iz Urugvaja žogo morda še naprej brcal na Otoku. Kot je razkril njegov agent, je član italijanskega prvoligaša Bologne v tem trenutku najbližje temu, da se poslovi od Italije in se preseli v Anglijo, čeprav naj bi se zanj resno ogrel tudi milanski Inter.

"Drži, da je Interju igralec všeč, toda Bologna zanj zahteva kar 25 milijonov evrov in zdi se mi, da Nerazzurri niso pripravljeni plačati toliko," pojasnjuje agent Pablo Betancur in dodaja: "Tako ali tako se mi že nekaj časa zdi, da je slovo od Italije za Gastona najbolj logična rešitev. Zaradi tega sem sedaj tudi v Londonu, kjer se bom pogovoril s predstavniki člana Premier League." Za Ramireza naj bi se sicer ogrela Liverpool in Tottenham, že pred tem je kontakt vzpostavil tudi Wolfsburg: "Nemški prvoligaš je bil prvi, ki se je oglasil, toda številke so tudi zanj previsoke. Ne glede na vse predvidevam, da bo Ramirez odšel. Zelo majhne so možnosti, da bi ostal v Italiji." Krilni nogometaš za Bologno igra od leta 2010 dalje, pred tem je bil član Penarola.
loading...