Napetost raste, a Tuchel ne želi govoriti o Lukakuju, ker je še vedno član Interja

Na relaciji med Milanom in Londonom je očitno zelo vroče. V ozadju se očitno pripravlja megalomanski prestop, ki bi enega od najboljših napadalcev na svetu iz Italije vrnil na Otok. A nemški trener se izogiba preuranjenemu govoričenju.

Uredništvo
5. avgust 2021, 6:56

Thomas Tuchel ne želi govoriti o igralcih, ki še niso del Chelseaja. (Foto: Getty Images)

Znano je, da se je londonski Chelsea več kot samo ogrel za nakup Romeluja Lukakuja, napadalca milanskega Interja. Belgijec je nekoč že bil član Modrih, tokrat pa otoški klub zanj ponuja pravo bogastvo.

Vrnitvi v angleško prestolnico naj bi bil naklonjen tudi reprezentant Belgije, a strateg Chlseaja Thomas Tuchel še ne želi razkrivati kart. Po pripravljalni tekmi proti Tottenhamu, zaključila se je z rezultatom 2:2, ni želel govoriti o Lukakuju.

"Lahko si predstavljate, da si številni igralci želijo prestopiti v naš klub, a o njih ne želim preveč govoriti. Obstaja nekaj nogometašev, za katere menimo, da bi bili prava dodana vrednost in to je izziv. A o njih ne želim govoriti, ker tudi meni ni všeč, ko drugi trenerji govorijo o naših igralcih,2 je medijem dejal Tuchel.

Timo Werner, Tammy Abraham in Kai Havertz so nogometaši konice napada pri Modrih s stadiona Stamford Bridge. Očitno je, da v sestavi manjka napadalec, ki bi bil močan v igri s hrbtom proti golu, sploh zdaj, ko je v Milan odšel Olivier Giroud.