Napoli ima novo atraktivno tarčo, bo znova posloval z Romo?

Napoli za novo sezono sestavlja zelo zanimivo ekipo, po odličnem napadalcu Lilla Victorju Osimhenu pa se je na radarju zmagovalcev italijanskega pokala pojavilo še eno zanimivo ime.

Uredništvo
1. julij 2020, 2:05

Foto: Getty Images

Italijanski velikan Napoli se v letošnji sezoni z veliko verjetnostjo ne bo uvrstil v ligo prvakov, zato bo klub težko zadržal nekatere od najbolj zaželenih igralcev iz svojega igralskega kadra. To v največji meri velja za Senegalca Kalioduja Koulibalyja, Španca Fabiana Ruiza ali Poljaka Arkadiusza Milika, vendarle pa na drugi strani predsednik Aurelio de Laurentiis s svojimi sodelavci že snuje ambiciozen projekt z novimi okrepitvami.

Napoli naj bi bil na dobri poti k sklenitvi dogovora za odličnega nigerijskega napadalca Victorja Osimhena iz Lilla, časnik La Repubblica pa trdi, da naj bi Napoli našel tudi igralca, ki bi v moštvu lahko nasledil poslavljajočega se Španca Joseja Callejona.

Njegovo mesto želijo v Napoliju zapolniti z 22-letnim Turkom Cengizom Underjem iz Rome, in sicer naj bi bil Napoli zanj pripravljen plačati 25 milijonov evrov odškodnine.

Napoli upa, da bo z Romo uspel najti dogovor, ki bi bil podoben poslu, v katerem se je Grk Kostas Manolas iz Rome preselil v Napoli, v obratno smer pa se je podal Amadou Diawara, čigar odhod je znižal višino odškodnine za Manolasa. Tokrat naj bi takšno protiutež za nižanje odškodnine predstavljal bočni branilec Kevin Malcuit.