Napoli je poslal ponudbo za zvezdo Copa Americe

Italijanski Napoli je okrepil svoj lov na zaželenega Brazilca, ki je prejšnje poletje blestel na južnoameriškem prvenstvu Copa America.

Uredništvo
21. maj 2020, 9:08

Foto: /

Italijanski velikan Napoli že razmišlja o sestavi igralskega kadra za naslednjo sezono, kot kaže pa bo ena od velikih prestopnih tarč kluba brazilski zvezdnik Everton, ki je bil prejšnje poletje najboljši strelec južnoameriškega prvenstva Copa America.

Zvzednik Gremia iz Porto Alegreja se že dobro leto dni spogleduje s številnimi uglednimi evropskimi klubi, njegov oče Carlos Alberto Soares pa je razkril, da je Napoli v prizadevanjih za njegov podpis že zelo konkreten,

"Napoli je prišel do njega in mu predstavil svoj projekt. Pričakovati je, da bodo uradno ponudbo Gremiu poslali naslednji teden. Napoli je čudovito mesto, klub redno igra v ligi prvakov in mislim, da imajo zelo dobro ekipo. Gremio je bil prej v pogajanjih zelo nepopustljiv, saj je bil klub v stabilnem finančnem stanju, kriza pa je udarila vsakogar in evropski klubi se tega dobro zavedajo. Res pa je tudi, da star že 24 let in postaja vse bolj neučakan glede odhoda v Evropo," je povedal Evertonov oče.