5 milijonov evrov za Brazilca

Napoli z novim vratarjem

Rafael Cabral, vratar iz Brazilije, se je preselil v Evropo. Kariero bo nadaljeval v Italiji, kjer je podpisal za Napoli. Sinje modri so zanj odšteli pet milijonov evrov.

Anže Zajič
12. julij 2013, 11:35

Foto: splet

Uprava Napolija se trudi iz Brazilije pripeljati Leandra Damiaa, napadalca Internacionala, toda zaenkrat ji to še ni uspelo. So pa iz te južnoameriške države Neapeljčani pripeljali svojega novega vratarja, na štadion San Paolo se je preselil Rafael Cabral. 23-letnik je zadnja tri leta branil gol Santosa, kjer je preživel tudi mladinski stalež, njegova selitev v Evropo pa je vredna okroglih 5 milijonov evrov.

"Dolgo časa sem bil prepričan, da bom do konca kariere igral za Santos. Toda bolj je čas mineval, večja je bila želja po selitvi v Evropo. Nekoč se bom morda vrnil nazaj k Santosu, sedaj pa se še kako veselim igranja v Italiji in tudi Ligi prvakov," pravi nogometaš, ki je trikrat že oblekel dres članske brazilske reprezentance. V prvi sezoni pri Napoliju bo Rafael bržčas menjava za Morgana De Sanctisa, a ta je star že 36 let in dolgo verjetno ne bo več vztrajal v svetu nogometa.
loading...