Napoved iz Španije: Zinedine Zidane bo novi trener Bayerna!

Španski časnik El Mundo Deportivo poroča, da bo nekdanji trener Reala iz Madrida Zinedine Zidane z veliko verjetnostjo postal novi trener munchenskega Bayerna.

Uredništvo
19. april 2024

Zinedine Zidane (Foto: uradna spletna stran kluba)

Izbor novega trenerja Bayerna iz Munchna se zapleta in postaja iz tedna v teden bolj negotov. Xabi Alonso, favorit vodstva Bavarcev, bo tudi v prihodnji sezoni vodil Bayer iz Leverkusna, danes pa je novo pogodbo sklenil še nemški selektor Julian Nagelsmann, ki je tako na najboljši možen način demantiral napovedi, da se bo po izteku Eura vrnil na klop Bayerna.

Španski El Mundo Deportivo poroča, da je vodstvo Bayerna našlo novo rešitev, in sicer naj bi zdaj prvi favorit za prevzem vodenja Bayerna postal kar legendarni Francoz Zinedine Zidane.

Zidane, ki je neaktiven od konca sezone 2020/21, naj bi se z vodstvom Bayerna dogovoril glede sodelovanja, omenjeni časnik pa trdi, da so pogovori v zelo napredni fazi in da naj bi obe strani že v kratkem tudi sklenili dogovor.

Zidane naj bi se z vodstvom Bayerna že pogovarjal in dogovarjal glede osvežitev v ekipi, izrecno pa naj bi si zaželel predvsem okrepitve v obrambnem delu moštva.