Naslednik Dejana Savičevića je na radarju Milana

Milan je eden od številnih evropskih velikanov, ki pozorno spremljajo razvoj novega velikega dragulja srbskega nogometa - krilnega igralca Crvene zvezde Andrije Radulovića.

Uredništvo
21. november 2020, 9:59

Foto: /

V ekipi Crvena zvezde vse glasneje nase opozarja komaj 18-letni krilni igralec Andrija Radulović, čigar talent je bil oglednikom velikih evropskih klubov znan že preden je debitiral v članski ekipi rdeče-belih. Radulovića zaradi podobnosti v slogu igre primerjajo celo s slovitim Dejanom Savičevićem, zato najbrž ni presenečenje, da zanimanje za mladeniča kaže tudi klub, pri katerem je Savičević pisal velika poglavja svoje kariere.

"Njegova pogodba s Crveno zvezdo je veljavna do leta 2022. Njegovo ime je na mizi Milana, njihovi ogledniki pa ga pričeli spremljati že v času, ko je bil za športni del odgovoren Zvonimir Boban,"
je povedal Radulovićev zastopnik Igor Kojić, ki Radulovića napoveduje kot novo veliko ime srbskega nogometa.

"Radulović je eden najbolj nadarjenih igralcev v Evropi. Najboljši je na desnem krilu in v vlogi desetice kot ofenzivni vezist. Če bi ga moral s kom primerjati, bi ga zagotovo primerjal z Dejanom Savičevićem."

"Navijači v Italiji zelo dobro vedo, kakšen igralec je bil Savičević in Andrija se zagotovo lahko zgleduje po njem. Oba prihajata iz iste države in istega kluba in zato bi bilo zanimivo naključje, če bi oba igrala tudi za Milan,
" je povedal Kojić.

Radulović je sicer rojen v Kotorju v Črni gori, doslej pa je bil član mlajših reprezentančnih selekcij tako Črne gore kot Srbije.