Čez vse mere zdravega okusa

Navijači Barija: Zakaj Astori in ne Masiello?

Navijači Barija so na ulicah tega mesta razobesili skrajno neokusen transparent, v katerem so se spraševali, zakaj je moral umreti Davide Astori in ne osovraženi branilec Atalante Andrea Masiello.

Uredništvo
6. marec 2018, 6:40

Foto: /

Bariju na jugu Italije so navijači poznani po svojem temperamentu, vseeno pa je nemogoče najti opravičilo in pojasnilo za skrajno neokusen transparent, ki so ga navijači tega kluba razobesili na enem od nadvozov v bližini mesta. Na njem so zapisali "Zakaj Astori in ne Masiello?", s katerim so ciljali na soigralca Josipa Iličića v Atalanti Andreo Masiella.

In s čim se je nesrečni Masiello takoj zameril navijačem kluba, za katerega od te  zime naprej igra tudi nekdanji Domžalčan Jure Balkovec?

V Bariju so gnev do Masiella razvili pred sedmimi leti, ko je bil spoznan za krivega v velikem škandalu z nameščanjem izidov tekem. Masiello je bil kasneje suspendiran za dve leti, njegov največji greh pa je bil ta, da  je maja leta 2011 na lokalnem derbiju proti Lecceju namerno zabit avtogol, ki je Lecceju zagotovil obstanek v ligi.
loading...