Navijači Monaca so bili zelo razočarani nad gesto Kyliana Mbappeja

Monaco morda nima prav veliko navijačev, kljub temu pa je bila tudi peščica le-teh precej razočarana nad obnašanjem nekdanjega napadalca Monaca Kyliana Mbappeja, ki je včeraj v kneževini gostoval kot član PSG.

Uredništvo
21. november 2020, 2:32

Foto: /

Petkov derbi kroga v Franciji med Monacom in PSG je postregel z zelo zanimivo predstavo, na kateri je polčas z 2:0 pripadel favoriziranim gostom iz Pariza, v nadaljevanju pa je četi Nika Kovača uspel popoln preobrat in zmaga s 3:2.Oba zadetka za PSG je dosegel zvezdniški napadalec Kylian Mbappe, ki ima seveda 'zgodovino' v knežjem klubu, saj je prav v majici Monaca debitiral v profesionalnem nogometu in se pri tem klubu tudi uveljavil na najvišji ravni. Prav zato so bili v Monacu precej negativno presenečeni nad tem, kako je Mbappe proslavljal svoja zadetka, saj je povsem obšel nepisano pravilo, da se zadetkov proti nekdanjim klubom – razen v posebnih okoliščinah – ne proslavlja.

Mbappe ne le, da je energično proslavljal oba zadetka, navijače Monaca je še dodatno podkuril s tem, da je ob proslavljanju zadetkov poljubljal grb PSG, kar so številni dojeli kot znak popolnega nespoštovanja.