Navijači Olympiacosa se maščujejo Edinu Džeku: Na spletu so se lotili degradacije njegove restravracije v Dubrovniku

Navijači Olympuiacosa so našli način, kako zagreniti življenje odličnemu bosanskemu napadalcu Edinu Džeku.

Uredništvo
14. april 2024

Edin Džeko (Foto: Instagram)

Derbi četrtfinala konferenčne lige med Olympiacosom in Fenerbahčejem je razvnel navijaške strani, sredi ognja pa se je najbolj na udaru znašel zvezdnik Fenerbahčeja Edin Džeko, ki je grške navijače sprovociral s tem, da je na žvižge s tribun odgovoril tako, da je s prstom pokazal na turško zastavo na dresu Fenerbahčeja.

Mediji v Turčiji poročajo, da so navijači Olympiacosa Džeka 'kaznovali 'tako, da so se lotili spletno ofenzive na njegovo restavracija Ezza v Dubrovniku. Navijači grškega velikana so na številnih spletni straneh kot je denimo TriaAdvisor Džeko restavracijo zasuli z negativnimi ocenami in komentarji, s čimer so želeli čim bolj znižati njene spletne ratinge oziroma njen spletni ugled.

Navijači Fenerbahčeja jim ni ostali dolžni in so pričeli izvajati 'kontraofenzivo' s pozitivnimi ocenami in komentarji, zagotovo pa si 38-letni golgeter ni mogel niti misliti, da bo njegova restavracija postala poligon za izstreljevanje dveh tako gorečih navijaških skupin, kakršne predstavljajo navijači Olympiacosa oziroma Fenerbahčeja.