Navijači so glasovali drugače kot novinarji, najboljši igralec sezone v Premier League je po njihovem izboru Chelseajevo odkritje sezone

Phil Foden, ki je izbor novinarjev za igralca sezone v Premier League, v izboru navijačev ni zmagal. Cole Palmer je izbranec navijačev!

Uredništvo
22. maj 2024

(Foto: Getty Images)

Navijači, ki spremljajo Premier League, so tudi letos glasovali za najboljšega igralca sezone. Izbor navijačev je bil drugače kot izbor novinarjev, ki so izbrali igralca aktualnega prvaka Manchester Cityja Phila Fodna! Navijači pa so za najboljšega igralca sezone v angleškem prvenstvu izbrali Cola Palmerja!

Palmer je premagal že omenjenega Phila Fodna, pa Rodrija, Erlinga Haalanda, Martina Odegaarda, Declana Rica, Williama Salibaja in Ollieja Watkinsa. 

Palmer je sicer odigral svojo debitantsko sezono v Chelseaju, dosegel je kar 22 golov in dodal še 11 podaj. Odigral je eno ključnih vlog v ekipi Chelseaja, ki se je skozi sezono spopadala s težavami, na koncu pa osvojila šesto mesto.

Palmer je bil ob tem po pričakovanjih izbran tudi za igralca leta v Chelseaju.

Dvaindvajsetletni angleški reprezentant je v Chelsea prišel na zadnji dan poletnega prestopnega roka, in sicer iz Manchester Cityja, ki je igralca prodal za 47 milijonov evrov