Ne Manchester Unitedu zaradi spoštovanja

Philippe Coutinho je na izhodnih vratih Barcelone, a kot kaže prestop v Manchester United ne pride v poštev. Brazilec namreč preveč spoštuje svoj nekdanji klub.

Uredništvo
18. junij 2019, 7:05

Foto: Getty Images

Philippe Coutinho ima trenutno reprezentančne obveznosti z Brazilijo na Copi Americi, v ozadju pa se dogajajo premiki glede njegove klubske prihodnosti. Po neuspešni sezoni pru Barceloni bo kot kaže kariero nadaljeval drugje.
 
Ponudb ima veliko, zelo zainteresiran pa je Manchester United, ki bi nekdanjega zvezdnika Liverpoola rad vrnil v Anglijo. A po poročanju vedno dobro obveščenega Skyja, se Coutinho za to možnost ne bo odločil. Preveč namreč spoštuje Liverpool in njegove navijače.
 
V minuli sezoni je Brazilec na 54 tekmah – na kar tretjini je v igro vstopil s klopi – dosegel 11 golov za Barco. A ker ni izpolnil visokih pričakovanj po rekordnem prestopu, so mu v končnici sezone navijači Barcelone žvižgali.
 
Ob napovedanem prihodu Antoina Griezmanna bo zanj na Nou Campu prostora še manj. Kje bo nadaljeval kariero, bomo izvedeli v naslednjih tednih. 
loading...