Nedved: Juventus je poslal dobro ponudbo za Locatellija

Podpredsednik Juventusa Pavel Nedved je javno spregovoril o zanimanju stare dame za enega od italijanskih junakov na minulem evropskem prvenstvu.

Uredništvo
31. julij 2021, 9:03

Manuel Locatelli je blizu selitvi v Juventus. (Foto: Getty Images)

Juventus je vselej stremel k temu, da ima v svojih vrstah čim več vrhunskih italijanskih nogometašev, zato ne preseneča, da je po koncu evropskega prvenstva odločno vstopil v boj za igralca, ki si je z nastopi na Euru močno dvignil ugled znotraj italijanske in evropske nogometne srenje.

Manuel Locatelli je prerasel Sassuolo in je dozorel za prestop v vrste katerega od evropskih velikanov, kot kaže pa ga ne bo zadovoljila katera koli ponudba, saj so angleški mediji poročali, da je brez večjih pomislekov zavrnil možnost selitve k Arsenalu.

Locatelli želi prestopiti v Juventus, težava pa je v tem, da si ta trenutno ne more privoščiti tako dragih nakupov kot pred izbruhom pandemije. Stara dama bo kljub temu poizkusila, podpredsednik kluba Pavel Nedved pa je tudi javno priznal, da je Juventusova ponudba na mizi.

"Govorili smo s Sassuolom in poslali ponudbo. Verjamemo, da je ta v trenutni klimi povsem ustrezna, saj se moramo vsi zavedati, kako je COVID vplival na nogometno tržnico."


"Prepričani smo, da je ponudba dobra in pravilna. Verjamemo v uspešen razplet pogovorov, seveda pa so v pogajanjih vselej zadeve, ki jih je treba rešiti. Ko si želiš igralca in ko igralec želi priti k tebi, je vse jasno …"

Italijanski mediji poročajo, da naj bi Juventus Sassoulu ponudil enoletno posojo z obligatorno odkupno klavzulo v višini med 30 in 35 milijoni evrov. Sassuolo naj bi za igralca, ki je zrasel v mladinskem pogonu Milana, zahteval 40 milijonov evrov.