Nekdanji francoski reprezentant Zidanea vidi na klopi PSG

V zadnjih dneh so se razplamtele govorice o morebitnem naslednjem strategu francoskega velikana. Kljub temu, da je delovno mesto še vedno čvrsto zasedeno, mnogi že ugibajo, če ni nemara eden od največjih nogometašev vseh časov resen kandidat za ta položaj.

Uredništvo
25. november 2021, 9:04

Zinedine Zidane bi lahko v prihodnosti vodil PSG. (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Samir Nasri, nekdanji francoski reprezentant in težavni deček francoskega nogometa, izjemno ceni rojaka Zinedinea Zidanea. Ob tem meni, da bo nekdanji virtuoz na zelenicah nekoč zagotovo prevzel trenersko palico pri PSG.

"Ne bi bil presenečen, če bi Zidane prišel na trenersko klop PSG. Po tem, ko je vodil madridski Real, bi težko našel boljšo rešitev od Mnchester Cityja ali PSG. Ne gre pozabiti, da je v odličnih odnosih z lastniki kluba," je medijem dejal Nasri.

V zadnjih dneh se veliko ugiba o prihodnosti Mauricia Pochettina na klopi bogatega francoskega kluba, zato javnost že ponuja nekaj imen, ki bi lahko Argentinca nasledila na vročem delovnem mestu.

Zidane je v dveh mandatih vodil madridski Real, s katerim je osvojil tri naslove v ligi prvakov in dva naslova v La Ligi.