Nenavadne motivacijske metode za dvakratnega strelca Keana: Ne pričakujte preveč od njega

Mladi Italijan Moise Kean je ob zmagi PSG proti Dijonu s 4:0 prispeval dva zadetka, po tekmi pa je s strani trenerja moštva Thomasa Tuchla prejel vse prej kot spodbudne besede.

Uredništvo
25. oktober 2020, 10:43

Foto: uradna spletna stran kluba

Italijanski novinec v napadu Paris Saint Germaina Moise Kean je na včerajšnji tekmi francoskega prvenstva proti Dijonu priložnost dobil v začetni enajsterici in glede na to, da je PSG ob dveh njegovih zadetkih slavil s 4:0, bi lahko zaključili, da je svoje delo opravil dobro.

Kean je tako dosegel svoja prva dva zadetka v francoskem prvenstvu, vseeno pa bi besede njegovega trenerja Thomasa Tuchla težko razumeli kot pohvalne, saj je Nemec opozoril, naj od Keana nihče ne pričakuje preveč.

"Kean je atletski igralec in vesel sem, da se je izkazal proti Nimesu in Dijonu. Proti Manchester Unitedu je bil zanj precej težje, saj gre za nasprotnika, ki je na precej višji ravni. Kean je pokazal, da lahko pomaga na tekmah takšnega razreda, vendar pa vseeno od njega ne smemo pričakovati preveč. V Evertonu ni igral veliko, zato bo moral še veliko delati in napredovati," je povedal Tuchel.