Nerazpoloženi strelci so poskrbeli za ničlo na Fazaneriji, Celjani še vedno daleč zadaj

V Murski Soboti sta se pomerila aktualna pokalni in prvenstveni prvak, razšla pa sta se brez golov.

Uredništvo
2. november 2020, 5:23

Mura
0 : 0

Sod.: Dejan Balažič

Celje
 
 
 
 
 
 
 
 
Mura: Matko Obradović, Žiga Kous, Klemen Šturm (od 85. Tomi Horvat), Jan Gorenc, Žan Karničnik, Dragan Lovrić, Alen Kozar, Nino Kouter, Amadej Maroša (od 81. Kai Cipot), Luka Bobičanec, Kevin Žižek (od 60. Andrija Filipović).Celje: Matjaž Rozman, Amadej Brecl, Dušan Stojinovič, Žan Zaletel, Advan Kadušić, Luka Kerin (od 89. Mičo Kuzmanović), Nino Pungaršek (od 64. Filip Dangubić), Jon Šporn (od 71. Žan Benedičič), Matic Vrbanec, Ivan Božić, Roman Bezjak.

Foto: pigac.si

Tudi na drugi medsebojni tekmi Mure in Celja aktualni državni prvaki niso uspeli zmagati. Pokalni prvaki, ki so prvo tekmo dobili z 2:0, danes sicer niso zmagali, so pa osvojili točko, s katero jih imajo zdaj 18 in ostajajo seveda na prvem mestu lestvice 1. SNL.

Prekmurci so v 10. in 12. minuti napadali Celjane, ki so zapretili preko Ivana Božića, vendar brez spremembe izida. Luka Bobičanec, sicer eden najboljših v domačih vrsti, je v 41. minuti sprožil čez gol reprezentanta Matjaža Rozmana. 

Maroša je v drugem polčasu iskal vodstvo, prav tako nekaj minut za njim rezervist Andrija Filipović. Rezultat se ni spremenil. Sodnik je en gol, dosegel ga je Filipović, sicer razveljavil, Hrvat je bil v ofsajdu.

Današnji rezultat malce manj ustreza Celjanom, ki so še vedno v spodnjem delu prvenstvene lestvice. Na 10 tekmah so zbrali le 10 točk.