Sandro slavil na treningu in si poškodoval koleno

Neumno, Sandro, res neumno

Vezist angleškega kluba Queens Park Rangers Sandro se je poškodoval. Med slavjem zadetka. Na treningu! Kako neumno, igralcu sporoča trener Harry Redknapp.

Anže Zajič
24. september 2014, 11:13

Foto: uradna spletna stran kluba

Sandro je letos poleti za 10 milijonov funtov prestopil v Queens Park Rangers, kjer pa verjetno kar nekaj časa ne bodo mogli računati nanj. Brazilec, ki ima pestro zgodovino poškodb, se je namreč spet znašel na stranskem tiru. Bizarna pa je narava njegove tokratne poškodbe. Ko je na treningu pred tekmo proti Stoke Cityju zabil gol, se je tega tako razveselil, da se je vrgel na tla in s koleni "zadrsal" po tleh. In začutil bolečine v kolenu. 
 
"To je bila neumna poškodba," jeze ne skriva trener angleškega prvoligaša Harry Redknapp in dodal: "Res ne vem, zakaj igralci to počnejo, sploh na treningih. Ko se je mučil, da bi vstal, sem se začel spraševati, kaj za vraga je storil. Nisem mogel verjeti. Lansko leto je moral na operacijo kolena, zaradi česar je dolgo počival. Res neverjetno. Takšno slavje je naravnost noro. Nikomur ga ne priporočam."
loading...