Neymar je igral z Messijem in Mbappejem, želi še s Cristianom Ronaldom

Brazilski zvezdnik je v bogati in razgibani karieri igral s številnimi zvezdniki, na čelu z Argentincem in Francozom. V nadaljevanju kariere mu ambicij ne manjka, rad pa bi zaigral še ob boku Portugalca.

Uredništvo
12. maj 2021, 1:12

Neymar bi rad zaigral tudi s Cristianom Ronaldom. (Foto: Getty Images)

Leta 2017 je francoski PSG za Neymarja plačal rekordnih 222 milijonov evrov, kar je Brazilca nemudoma izstrelilo v položaj prvega zvezdnika kluba. V dresu Svetnikov se je ustoličil kot eden največjih zvezdnikov svoje generacije.

V Barceloni je Neymar igral skupaj z Lionelom Messijem, po selitvi v Mesto luči pa mu je družbo delal še Kylian Mbappe. Brazilec pa si želi, da bi v karieri zaigral še v majici istega kluba s Cristianom Ronaldom.

"Seveda bi si zelo želel zaigrati z Ronaldom. Imel sem srečo, da sem v karieri že igral z Messijem in Mbappejem, nikoli pa še nisem imel privilegija zaigrati s Portugalcem,"
 je za GQ France dejal Neymar.

Neymar je medtem podaljšal sodelovanje s PSG, Ronaldo pa bi lahko v kratkem zapustil Juventus. Če se Stari dami ne bo uspelo prebiti v ligo prvakov, bi se lahko Portugalec znova selil, v igri za podpis pa naj bi bil tudi pariški velikan.