Nimam lovorike, zato je enostavno ne razmišljati o prestopnem roku

Chelsea le še nekaj dni loči od velikega finala Evropske lige, ko se bo udaril z otoškim tekmecem Arsenalom. Kljub temu, da sezone še ni konec, pa so Modri pogosto povezani z govoricami o prestopnem roku. O tem pa ne razmišlja njihov strateg.

Uredništvo
23. maj 2019, 8:56

Foto: uradna spletna stran kluba

Maurizio Sarri pogosto pravi, da se sezone enega kluba ne da ocenjevati na podlagi enega srečanja. Zato si ne želi, da njegovo delo javnost ocenjuje po uspehu ali neuspehu v finalu Evropske lige.
 
"Klub se mora razvijati in biti srečen, da je na mestu, kjer trenutno je. Če imamo nesporazum, ga rešimo med štirimi stenami, tako je deloval vsak klub, kjer sem bil trener. Pričakujem, da me bodo ocenjevali na podlagi celotne sezone, ne le zadnjih 90 minut," je za Sky Sport Italia dejal nekdanji trener Napolija in Empolija.
 
Medije je zelo zanimal Sarrijev pogled na prihajajoči prestopni rok, ki kani biti sila zanimiv. "Smo tik pred finalom evropskega tekmovanja, sam pa še nikoli v karieri nisem osvojil nobene lovorike. Posledično je zame zelo enostavno, da ne razmišljam o prestopnem roku, pač pa zgolj o finalu," je še dodal Sarri.
loading...