Nov neverjeten zasuk v karieri Maria Balotellija: Tako nizko še ni padel

Liverpool, Milan, Inter, City in ostali velikani so le še daljen spomin v karieri Italijana Maria Balotellija, ki je na pragu sklenitve najbolj nenavadnega prestopa v svoji razburkani karieri.

Uredništvo
4. avgust 2020, 11:46

Foto: Getty Images

Kontroverzni italijanski napadalec Mario Balotelli je znova na prepihu. Njegova epizoda v Brescii, klubu iz mesta, v katerem je preživljal mladost, se je iztekla klavrno, saj je Brescia izpadla iz lige, Balotelli pa se je sprl z vodstvom kluba, ki mu tik pred koncem sezone ni dovolilo več niti vstopiti v prostore klubskega trening centra.

Balotelli je zdaj ponovno prost igralec, časnik Tuttosport pa trdi, da naj bi si nekdanji član klubov kot so Manchester City, Milan, Inter ali Liverpool trenutno dogovarjal za prestop v vrste – romunskega prvaka Cluja.

Cluj si je ravno včeraj zagotovil naslov romunskega prvaka, v valu evforije pa želi vodstvo kluba navijače razveseliti z odmevno okrepitvijo, kar bi za standarde romunskega prvenstva Mario Balotelli vsekakor bil.

V kolikor se bo Balotelli zares preselil v Cluj, bo morebiti v prvem krogu kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov celo tekmec Celja, saj je Cluj eden od 17 potencialnih nasprotnikov slovenskih prvakov v prvem krogu tega tekmovanja.