Nov sestop Domžal, kriza postaja gigantska

Andrej Razdrh bo lahko spet iskal razloge za nov neuspeh Domžal, a bo moral biti precej bolj kreativen. Današnji poraz Domžale še dodatno potiska v boj za obstanek.

Uredništvo
7. marec 2020, 4:28

Domžale
1 : 3

Sod.: Damir Skomina

Aluminij
 
 
 
 
 
 
 
0 : 1
 
0 : 2
 
0 : 3
 
 
1 : 3
 
Domžale: Ajdin Mulalić, Damjan Vuklišević, Gregor Sikošek, Nikola Vujadinović, Andraž Žinič, Do-hyun Kim (od 64. Predrag Sikimić), Dejan Lazarević (od 65. Matej Podlogar), Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Slobodan Vuk, Arnel Jakupović (od 79. Til Mavretič).Aluminij: Matija Kovačić, Nemanja Jakšić, Renato Pantalon, Nikola Leko (od 91. Nik Marinšek), Luka Petek, Tilen Pečnik (od 80. Stipe Vrdoljak), Miloš Šaka, Matic Vrbanec (od 89. Marcel Čermak), Aljaž Ploj, Ante Živković, Mihael Klepač.

Foto: pigac.si

V Domžalah so spet sklonjenih glav. Andrej Razdrh je z igralci izgubil še eno tekmo. Tokrat je v Domžalah gostoval Aluminij, ki je za razliko od precej bolj izkušenih Domžal odigral bolj zrelo. To pomeni, da je uspel prebroditi začetni nalet domačih. V 18. minuti je Jakupović zadel vratnico. Gostje so se nato počasi dvignili in v 33. minuti povedli. Neverjetno napako (ne prvo takšno) si je privoščil igralec z največ kredita v ekipi Domžal Senijad Ibričić, ki je neodgovorno izgubil žogo, Tilen Pečnik pa je situacijo znal izkoristiti. Po vodstvu z 1:0 je bilo Kidričanom seveda lažje. 

V 52. minuti so vodili že z 2:0 Slobodak Vuk je nespretno podaljšal žogo pred svoj gol po predložku s strani, to je na drugi vratnici ob zaspani domači obrambi izkoristil Nemanja Jakšić! Domžale so tako že padle, vprašanje je bilo le še, kakšen bo končni izid. Mihael Klepač je zadel za 3:0, nov poraz pa je z golom ublažil Zeni Husmani, a takrat je bilo že vsega konec. 

Andrej Razdrh je tako pod še večjim pritiskom, saj Domžale nezadržno tonejo v boj za obstanek v ligi. Da pa je situacija še slabša, to pa po zimskim akrobacijah Mateja Oražma na tržnici počnejo z zelo izkušenim, potujčenim kadrom, ki sodi med tri najdražje v ligi. 
loading...