Nova pogodba na Old Traffordu: Podaljšal še en doma vzgojeni up

V Manchester Unitedu raste generacija igralcev, ki je korenine pognala v lastnem mladinskem pogonu. Novo dolgoročno pogodbo je dobil še en nadarjeni mladenič, ki se je že prebil v člansko ekipo.

Uredništvo
5. avgust 2020, 9:37

Foto: /

Se pri Manchester Unitedu rojeva novodobni "Class of 1992" V klubu so še danes neizmerno ponosni na ekipo, ki se je oblikovala okoli doma vzgojenih igralcev kot so David Beckham, Paul Scholes, brata Neville, Ryan Giggs ali Nicky Butt, le čas pa bo pokazal, ali so Mason Greenwood, Scott McTominay, Marcus Rashford in ostali sposobni stopiti v tako velike čevlje. Poleg omenjenih igralcev se prihodnost v Unitedu obeta še enemu doma vzgojenemu igralcu, in sicer bočnemu branilcu Brandonu Williamsu, ki je svojo pogodbo podaljšal vse do leta 2024.

Williams je skozi vrata Manchester Uniteda stopil že pri sedmih letih starosti, uspešno napredoval skozi vse starostne kategorije, v minuli sezoni pa je v vseh tekmovanjih zbral kar 37 nastopov in se ponudil kot zelo resen konkurent Lukeu Shawu na položaju levega bočnega branilca.