Nova poškodba v Mariboru: Za daljši čas je izgubljen pomemben člen udarne enajsterice

Maribor je izgubil večni derbi, izgubil pa je tudi švedskega branilca Maxa Watsona, ki po vsej verjetnosti v prvem delu sezone ne bo več igral.

Uredništvo
8. avgust 2022, 11:08

Max Watson (Foto: pigac.si)

Maribor ima trenutno kar nekaj s poškodbami, še posebej pa je načeta obrambna vrsta, ki se začenja že z dalj časa odsotnim vratarjem Ažbetom Jugom. Kmalu po pričetku nove sezone je poškodbo staknil tudi Martin Milec, večni derbi pa je terjal še eno bolečo izgubo, in sicer je po besedah trenerja Radovana Karanovića za daljši čas izgubljen Šved Max Watson.

"Watson je staknil hujšo poškodbo kolena. Po prvih predvidevanjih obstaja bojazen, da je izgubljen do konca jesenskega dela. Počakati moramo na pregled in dodatne informacije."


"Z igrišča je moral v bolnišnico tudi Vidaković, zaradi prejetega udarca, a se je k sreči izkazalo, da nos ni zlomljen. Nesrečne situacije se vrstijo ena za drugo, vendar ne bomo obupali,"
je povedal Karanović.

Watson se je v Maribor preselil januarja letos, v letošnji sezoni pa je nastopil na vseh evropskih tekmah Maribora. Skupno je doslej za Maribor odigral 23 tekem.