Novi predsednik Hajduka začel s čistko: Odšel nekdanji vidni član bronaste generacije

Novi predsednik Hajduka Lukša Jakobušić je le nekaj dni po prevzemu mesta predsednika kluba prekinil sodelovanje z legendarnim članom hrvaške bronaste generacije iz SP leta 1998 Mariom Stanićem.

Uredništvo
3. november 2020, 11:22

Mario Stanić ni več svetovalec uprave Hajduka. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Hajduk je pred dnevi dobil novega predsednika Lukšo Jakobušića, ki je ob prevzemu kluba napovedal številne spremembe. S prvo ni čakal prav dolgo, saj so le štiri dni po njegovi izvolitvi iz vodstva splitskega kluba sporočili, da so prekinili pogodbo z dolgoletnim hrvaškim reprezentantom Mariom Stanićem, ki je bil v Hajduku zaposlen kot svetovalec predsednika uprave.

Kot kaže Jakobušić na Stanićeve nasvete ni dal prav veliko, tudi sicer pa v Hajduku zanj ni več prostora."Mario Stanić od danes naprej ni več svetovalec predsednika uprave Hajduka za športno politiko. V klubu ne bo več opravljal nobene funkcije. Gospodu Staniču v nadaljnji karieri želimo veliko sreče in poslovnih uspehov,"
so sporočili iz Hajduka.

Stanić je s hrvaško reprezentanco leta 1998 osvojil tretje mesto na svetovnem prvenstvu, za njim pa je tudi bleščeča klubska kariera, v kateri je na višku moči igral za italijansko Parmo in angleški Chelsea.