Novi trener Celja Simon Sešlar: Komaj sem čakal na to priložnost

Simon Sešlar je dobil svojo veliko priložnost v prvi slovenski ligi. Do konca koledarskega leta bo vodstvo Celja skušal prepričati v to, da je vreden zaupanja.

Uredništvo
24. september 2021, 5:54

Simon Sešlar je novi trener Celja. (Foto: nkcelje.si)

V Celju so danes s trenerskega položaja odstavili Agrona Šaljo in na njegovo mesto posadili dosedanjega trenerja mladinske ekipe Simona Sešlarja, ki bo do konca koledarskega leta skušal upravičiti zaupanje vodstva kluba. Sešlar je ob prevzemu funkcije priznal, da si je takšne priložnosti zelo želel.

"Občutki ob prihodu na klop Celja so zagotovo zelo lepi. Lagal bi, če bi rekel, da nisem komaj čakal na to priložnost, saj je Celje moj klub, sredina v kateri sem odrasel in na katero imam zelo lepe spomine. Ponosen sem, da sem tukaj in s strokovnim štabom bomo naredili vse, da bomo čim hitreje zabeležili čim več dobrih rezultatov,"
je povedal Sešlar, nekoč tudi nogometaš Celja.

Sešlar si je kot prvo nalogo zadal okrepiti stanje duha v moštvu.

"V prvi vrsti si želim, da bi ekipa v vseh fazah delovala veliko bolj kompaktno, predvsem pa z večjo mero samozavesti. Cilj je, da skozi samo igro fantov navijači prepoznajo, koliko je vsem, ki oblečejo celjski dres, mar do grba in navijačev, ki jih bodrijo s tribun. Na vsaki tekmi bodo igralci od sebe dali svoje zadnje atome moči," je še dodal Sešlar.