Novo Mandarićevo presenečenje: Prvi strelec lige je podaljšal pogodbo

Milan Mandarić sicer trdi, da je to zanj zadnja sezona na čelu Olimpije, toda zadnje poteze kažejo na to, da nad ljubljanskim klubom (še) ni obupal. Pogodbo je podaljšal s prvim strelcem lige.

Uredništvo
21. februar 2020, 2:54

Foto: Nogomania

Po prihodu Romana Bezjaka iz Olimpije prihaja nova kadrovska novica. Vezana je na prvega strelca lige in seveda prvega napadalca ekipe Anteja Vukušića. Dalmatinec ima odlično sezono, namerava jo še izboljšati, poleti pa... Morda oditi. Morda ostati. 

Vsekakor pa bo izhodišče Olimpije za njegovo prodajo boljše kot je bilo. Vukušić je danes podaljšal svojo pogodbo, ki bo po novem veljavna do leta 2022.

"Sem srečen in pozitivno presenečen, da sem prejel klic predsednika Milana Mandarića, ki mi je ponudil podaljšanje pogodbe za eno leto. Zahvaljujem se mu za ponujeno priložnost, prepoznal je moj vloženi trud in strelski učinek, ki je verjetno najboljši v moji karieri. To me bo še dodatno motiviralo, da se bom še bolj dokazal in pokazal še več, z ekipo želim osvojiti naslov državnega prvaka. Sem presrečen," je za uradno klubsko spletno stran dejal Vukušić. 

Predsednik Olimpije Milan Mandarić si očitno močno želi naslova prvaka, v zadnjem obdobju namreč spet kaže vse več ambicij po uspehih.

"Zadovoljen sem, da smo uspeli podaljšati pogodbo z odličnim igralcem. Nenazadnje je Ante Vukušić prvi strelec državnega prvenstva. To podaljšanje dokazuje, da v Olimpiji delamo na dolgi rok in stremimo k ponavljanju uspehov, ki smo jih že dosegli."

Ante Vukušić je v Olimpiji odigral 25 tekem, dosegel je 17 golov in prispeval šest podaj. 
loading...