Obupani Pjanić bi naredil vse, da bi se vrnil v svoj nekdanji klub

Miralem Pjanić je s prestopom v Barcelono storil hudo napako, ki jo žel popraviti že po eni sezoni. Juventus roti, naj ga vrne v svoje vrste.

Uredništvo
1. avgust 2021, 11:37

Miralem Pjanić je s prestopom v Barcelono močno škodoval svoji karieri. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Miralem Pjanić je v vsej svoji karieri v svojih klubih igral vidne vloge in praviloma pri vseh pustil dober  vtis, Barcelona pa bo ostala velik madež, saj je tako rekoč od začetka svoje epizode na Nou Campu jasno, da trener Ronald Koeman nanj ne računa in da se v klubu bolj ali manj ukvarjajo le s tem, kako se znebiti njegove visoke plače.

Pjanić želi zapustiti Barcelono, o možnosti, da bi se poleti vrnil v Juventus, pa je po včerajšnji prijateljski tekmi proti Monzi spregovoril tudi trener Juventusa Max Allegri.

"Prestopi so v domeni kluba. Na prijateljski tekmi z Barcelono se bova pozdravila. Prinašal mi je velike zmage, vendar pa je trenutno član Barcelone in mislim, da lahko Aaron Ramsey na položaju pred obrambno vrsto opravi zelo dobro delo," je povedal Allegri.

Nekdanji direktor Barcelone Ariedo Braida je priznal, da mu je Pjanić v zasebnem pogovoru potožil,  kako zelo si želi vrniti v Torino.

"Z Miralemom sem se sestal v Barceloni. Njegova edina želja je ponovno postati član Juventusa," je povedal Pjanić.