Oče Nikole Jovičevića je od Olimpije zahteval 50.000 evrov za podpis pogodbe

Nikola Jovićević se v profesionalni nogomet podaja s precej pompa. Za podpis pogodbe z Olimpijo je njegov oče zahteval kar 50.000 evrov, trdijo v ljubljanskem klubu.

Uredništvo
2. julij 2020, 1:42

Foto: pigac.si

Poročali smo že, da kadet Olimpije Nikola Jovičević ni podpisal profesionalne pogodbe z ljubljanskim klubom. Klub in igralec se nista strinjala glede pogojev, tako da je mladi Jovičević posledično odšel iz kluba in danes podpisal za Domžale.

Potrdile tudi Domžale: Mladi up Olimpije v Domžale prihaja po osebnostni napredek

Nov poraz Olimpije, Mladen Rudonja ni podpisal pogodbe s prvim strelcem kadetske lige

Pogojev, ki jih je igralec preko svojih zastopnikov želel, Olimpija ni mogla izpolniti. V ljubljanskem klubu so se na nas obrnili s pojasnilom, da je šlo za resnično visoke zneske. Povrhu vsega so v igralčevem taboru zahtevali še polovico od odškodnine ob prestopu nogometaša. 

"Mladi nogometaš Nikola Jovičević je imel ponudbo s strani Olimpije, na mizi pol leta, ki je bila po vrednosti nadpovprečna in povsem primerna, omogočala mu je normalen nadaljnji razvoj in rast, znotraj kluba. Vendar Jovičević pogodbe ni podpisal, namesto tega smo s strani njegovega očeta dobili povsem nerealne zahteve, ki so predvidevale izplačilo enkratnega zneska v višini 50.000 EUR, profesionalno pogodbo s plačo 3500 EUR in polovico zneska od naslednjega transferja, kar je za klub bilo nesprejemljive, zato smo to možnost zavrnili. Odločitev o tem je, na podlagi navedenih razlogov, bila sprejeta soglasno v vodstvu kluba in ni rezultat ocene športnega direktorja Mladena Rudonje, da Olimpija Jovičevića ne potrebuje."
 
loading...