Odlična novica za Barcelono: Pedri je podaljšal, odkupna klavzula bo znašala milijardo evrov!

Barcelona je uspešno sklenila pogovore z enim najbolj nadarjenih igralcev v Evropi Pedrijem, ki bo s Katalonci podpisal novo dolgoročno pogodbo.

Uredništvo
13. oktober 2021, 1:45

Pedri bo podaljšal pogodbo z Barcelono. (Foto: Getty Images)

Barcelona bo svojo prihodnost gradila na mladih igralcih, največ pa v katalonskem klubu pričakujejo od trojice, ki pri svojih letih kaže izjemen potencial in kateri je skupno tudi to, da so že člani močne španske reprezentance. Ansu Fati, Gavi in Pedri so prihodnost kluba, še posebej veliko pa v Barceloni pričakujejo od slednjega, saj Pedri pri 18 letih že zdaj velja za enega najboljših vezistov v evropskem nogometu, ne nazadnje pa je bil tudi izbran za najboljšega mladega igralca letošnjega evropskega prvenstva.

Pedriju bi se pogodba z Barcelono iztekla ob koncu sezone, kot vse kaže pa sta se obe strani že uspeli dogovoriti za podaljšanje sodelovanja. Po poročanju italijanskega novinarja Fabrizia Romana bo Pedri pogodbo podaljšal do leta 2026, posel pa naj bi bil uradno potrjen že v teh dneh – morda celo danes.Romano še dodaja, da bo odkupna klavzula v Pedrijevi pogodbi znašala kar reci in piši milijardo evrov.