Navijači Olimpije so se odzvali na govorice o prihodu nekdanjega kapetana Kopra

Odločen ne Gubercu

Navijači Olimpije Green Dragons so se z ogorčenjem odzvali na govorice, da bi nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac lahko postal novi član ljubljanskega kluba. Njegovemu prihodu odločno nasprotujejo.

Uredništvo
22. januar 2017, 1:22

(Foto: SPS)

Pred dnevi so se v časnikih Ekipa24 in Primorske novice pojavile govorice, da bi nekdanji kapetan Kopra in sin nekdanjega mecena obalnega prvoligaša Anta Guberca Ivica Guberac lahko okrepil vrste ljubljanske Olimpije. Guberca, ki je po prekinitvi pogodbe z ruskim Himkijem brez kluba, se otepa precej zloglasen sloves, ki so ga še dodatno podkrepile nedavne težave s sodstvom, prav zato pa so se ljubljanski navijači Green Dragons na možnost Guberčeve selitve v Ljubljano odzvali z velikim ogorčenjem.

"Po objavah v Primorskih Novicah in Ekipi24, Dragonsi močno nasprotujemo prihodu Ivice Guberca v NK Olimpija. Če Olimpija resno cilja na Evropo, ne vidimo mesta zanj v tem kolektivu. Kot otrok NK Koper je večkrat, tako v intervjujih, kot na in izven terena, pokazal, da tukaj ne bo igral s srcem. Igralec je, med drugim, najbolj znan po tem, da ima probleme s policijo in sodiščem. V Olimpiji je leto in pol vladalo sožitje in komunikacija med navijači in klubom, kemija med ekipo in tribuno je velika (razen v določenih primerih) in v dobro Olimpije ne želimo, da se to spremeni," so na svoji Facebook strani sporočili iz skupine Green Dragons.