Odpira se sezona lova na Sergeja Milinkovića-Savića

Odlični srbski vezist Sergej Milinković-Savić je bil že pred dvema letoma na pragu megalomanskega prestopa, le-ta pa mu prihodnje poletje najbrž ne bo več mogel spodleteti. Zanj se je ogrel eden najbogatejših klubov na svetu.

Uredništvo
7. marec 2020, 1:39

Foto: uradna spletna stran kluba

Odlični srbski vezist Sergej Milinković-Savić je ena od številnih zvezd sanjske sezone rimskega Lazia, ki se v nasprotju z vsemi pričakovanji z Juventusom in Interjem bori za naslov italijanskega prvaka. Milinković-Savić je bil že pred dvema letoma tarča številnih evropskih velikanov, ki so po različnih poročanjih sodeč zanj ponujali bajne zneske, lani pa je okoli njega vladalo precej zatišja, saj je bila njegova forma precej slabša kot pred dvema letoma.

V letošnji sezoni se je SMS vrnil v polnem sijaju, skladno s tem pa so se vrnili tudi člani evropske klubske smetane, ki že odpirajo sezono lova na njegov podpis. La Gazzetta dello Sport trdi, da je trenutno najbolj aktualno zanimanje francoskega velikana Paris Saint Germaina, ki po poročanju omenjenega časnika za Srba že ponuja bajno ponudbo, ki bi lahko dosegla celo vrtoglavih 100 milijonov evrov.
loading...