Ekvadorec ne bo več igral za reprezentanco

Odšel selektor, odhaja tudi on

Felipe Caicedo je danes presenetil južnoameriško nogometno javnost. Napadalec je namreč sporočil, da se z odstavitvijo selektorja Quinterosa ne strinja in da zaključuje reprezentančno pot.

Uredništvo
15. september 2017, 1:41

Foto: Getty Images

Napadalec rimskega Lazia Felipe Caicedo ne bo več zaigral za reprezentanco Ekvadorja. 29-letni Caicedo odhaja po odločitvi ekvadorske nogometne zveze, da prekine sodelovanje s selektorjem Gustavom Quinterosom.

Caicedo je danes na enem izmed družabnih omrežij zapisal: "Izražam močno nasprotovanje odločitvi o odstavitvi selektorja Quinterosa. Res je, da rezultati v zadnjem obdobju niso bili dobri, vendar to ni le njegova krivda. Smo ekipa in odgovornost leži tudi na nas igralcih in vseh, ki sodelujejo v reprezentanci. Sporočam, da končujem svojo reprezentančno kariero in se zahvaljujem ljudem, ki so mi stali ob strani."

Ekvadorec je v 68 nastopih za reprezentanco dosegel 22 golov in z njo zaigral na svetovnem prvenstvu pred tremi leti in na dveh turnirjih Copa America. Ekvador je dva kroga pred koncem južnoameriških kvalifikacij na osmem mestu z dvajsetimi točkami in malo možnostmi za preboj na mundial v Rusijo.


loading...