Oglasil se je zadnja leta pasivni Drago Cotar: Vodstvo Maribora bo danes sestankovalo, glavna tema bo usoda Josipa Iličića

V mariborskem klubu bodo sestankovali, po poročanju časnika Večer bo prisoten celo v aktivnem vodenju kluba zadnja leta praktično nevidni Drago Cotar.

Uredništvo
18. september 2023

(Foto: pigac.si)

Drago Cotar, dolgoletni predsednik NK Maribor, se bo vključil v trenutno dogajanje v klubu, četudi se zadnja leta ni pojavljal v ospredju. Časnik Večer poroča, da bo Cotar sklical sestanek upravnega odbora kluba, v katerem poleg njega sedijo še Uroš Mlakar, Matjaž Kirbiš, Rok Moljk, Jure Struc, Gregor Lednik, Jure Bračko, Miha Pitamic, Valentino Mendek in Andrej Plos. 

Trenutno se lomijo usode treh pomembnih akterjev v Maribor. Kot smo že poročali, je trenutno prvi na "odstrelu" Josip Iličić. Trener Damir Krznar mu je na včerajšnjem treningu povedal, da nanj ne računa več.

Tudi trener Krznar je v Ljudskem vrtu "na prepihu". Sploh, ker z Iličićem ne želi več sodelovati, kar pomeni, da bi klub v najslabšem primeru lahko izbirali med njim in najdražjim igralcem. Seveda pa Krznar trenutno v rokah nima prav močnih argumentov kar se tiče rezultatov in iger. 

Negotova pa bi lahko bila tudi usoda športnega direktorja kluba Marka Šulerja. Trenutna kadrovska podoba ekipe je njegova zasluga in ni skrivnost, da v Mariboru mnogi z njegovim delom niso zadovoljni.