Okrepitev številka pet? Milan se dogovarja s predstavniki 26-letnega nizozemskega napadalca

Tudi italijanski velikan Milan se poteguje za usluge napadalca, ki nima prave prihodnosti pri Villarrealu, v pretekli sezoni pa je nastopal v angleški Premier League.

Uredništvo
14. julij 2023

Arnaut Danjuma Adam Groeneveld (Foto: Getty Images)

Nizozemski napadalec Arnaut Danjuma je drugo polovico pretekle sezone preživel pri Tottenhamu, bil je posojeni nogometaš s strani španskega Villarreala. Sprva se je zdelo, da bo okrepil Everton, potem pa si je tik pred zdajci premislil in se opravil v London. Tam je zbral 12 nastopov in prispeval 2 zadetka, zdaj pa je zopet v iskanju nove sredine. Tudi tokrat je zanimiv marsikateremu znanemu evropskemu prvoligašu. 

Interes Evertona menda še vedno obstaja, prav tako se je Danjuma že slišal s trenerjem Feyenoorda Arnejem Slotomv italijansko Serie A pa ga vabi tamkajšnji velikan Milan, ki je letos sicer že pripeljal štiri poletne okrepitve, to so Christian Pulisic, Luka Romero, Ruben Loftus-Cheek in Marco Sportiello. Milan je že navezal stike s predstavniki 26-letnika, ki je v preteklosti nastopal tudi za PSV, Club Brugge in Bournemouth