Olimpija bo prikrajšana za pomembnega igralca

Pripeljan je bil za to, da bi bil velika okrepitev in eden od vodij ekipe. Doslej njegov učinek ni bil na pričakovani ravni, zdaj pa je nogometaša Olimpije doletela še velika smola.

Uredništvo
28. marec 2019, 5:35

Foto: SPS

Pri Olimpiji očitno ne čutijo potrebe, da bi z javnostjo in navijači na svoji uradni spletni strani delili tako pomembno informacijo, kakršna je ta, da je letošnjo sezono že zaključil krilni nogometaš Matic Črnic.

Mariborčan si je na zadnjem večnem derbiju poškodoval koleno in bil na začetku tega tedna tudi že operiran. Prva uradna informacija o tem, da je nekdanji nogometaš Rijeke, Domžal in Maribora izgubljen do konca sezone, je iz vrst Olimpije tako prišla šele danes. Potrdil jo je trener Robert Pevnik. Črnicu se obeta kar petmesečno okrevanje.

Črnic je v letošnji sezoni zaigral na 21 prvenstvenih tekmah (v celoti je odigral vsega štiri tekme), dosegel je tri gole in prispeval sedem podaj. 

O Črnicevi odsotnosti so pri Olimpiji doslej zmogli le bežno omembno v napovedniku Roberta Pevnika pred prihajajočo tekmo z Domžalami, a brez obrazložitve za kako resno stvar sploh gre.