Olimpija bo v sredo brez trenutno največjega dolžnika in prvega strelca

Ante Vukušić se po dolgi pavzi na zelenice ni podal razpoložen. Prvi strelec 1. SNL je v Sežani odigral slabo, v soboto pa je bil eden glavnih krivcev za poraz Olimpije. V sredo bo manjkal.

Uredništvo
15. junij 2020, 10:26

Foto: pigac.si

Slovenska liga zdaj prehaja v ritem igranja dveh tekem na teden. 28. krog je tako že pred vrati, jutri ponuja zanimiv dvoboj Mure in Celja, v sredo bodo na sporedu Aluminij-Tabor, Rudar-Domžale in Olimpija-Bravo, v četrtek pa bo Maribor gostoval pri Triglavu. Zasedbe bodo osiromašene, kaznovanih je 11 igralcev.

Sežana bo brez Severja, Stevanovića in Zebić, Domžale bodo brez Piška, Karića in Vujadinovića, Rudar se bo moral znajti brez Črnčiča, Kašnika in Krefla, Triglav bo brez Milanovića, Olimpija pa ne bo mogla računati na svojega prvega napadalca Anteja Vukušića

Hadžić prave zamenjave nima
Dalmatinec ima za seboj neuspešen teden. Slabo je igral že v Sežani (Olimpija je zmagala), neuspešen pa je bil tudi v soboto, na pomembni in izgubljeni tekmi proti Celju. Zagrešil je tisto, kar bi moral zadeti. Prvi strelec lige (18 golov) je trenutno "hladen", a bo Safetu Hadžiću v sredo vseeno še kako manjkal. Alternative za konico napada so pri Olimpiji skromne, Safeta Hadžića pa čaka precej dela in manevriranja, da bo nadomestil Vukušićev izpad. 
loading...