Olimpija na prvi pripravljalni tekmi preizkusila dva nova igralca

Nogometaši Olimpije so odigrali prvo tekmo pod taktirko novega trenerja Sava Miloševića, proti Neftčiju pa sta se predstavila tudi dva nogometaša na preizkušnji.

Uredništvo
21. junij 2021, 9:41

Olimpija se je na prijateljski tekmi pomerila z Neftčijem. (Foto: pigac.si)

- Prijateljska tekma:

OLIMPIJA 1:1 NEFTČI
Perović 2.; Alaskarov 1.

OLIMPIJA: Vidmar, Andrejašič, Korun, Ratnik, Boakye, Pungaršek, Ostrc, Petrov, Kurež, Sešlar, Perović. Drugi polčas: Frelih, Delamea, Matić, Pavlović, Fink, Tomić, Zeljković, Elšnik, Bosić, Baskera, Vombergar. Trener: Savo Milošević

Olimpija je odigrala prvo pripravljalno tekmo pred pričetkom nove sezone in prvo tekmo pod taktirko novega trenerja Sava Miloševića. Srečanje z azerbejdžanskim Neftčijem se je začelo skrajno nenavadno, saj je Neftči povedel že v prvi minuti tekme, Olimpija pa je izenačila v drugem napadu na tekmi v drugi minuti, ko je po akciji Jana Andrejašiča in Svita Sešlarja v polno zadel Mihajlo Perović. Sešlar je v nadaljevanju polčas zadel še vratnico, do konca tekme pa se rezultat ni več spreminjal.

Na tekmi sta se predstavila tudi dva nogometaša na preizkušnji. Prvi je srbski napadalec Sava Petrov, ki šteje 22 let, nazadnje pa je igral v drugi belgijski ligi v majici Lierseja. Sicer gre za otroka Partizana, ki pa od leta 2018 naprej igra v Belgiji.

V drugem polčasu je v igro vstopil 21-letni hrvaški branilec Mislav Matić, ki je v minuli sezoni igral v majici FK Minaja v prvi ukrajinski ligi.