Olimpija pojasnjuje namigovanja o seks škandalu na pripravah na Bledu

Kaj se je dogajalo med pripravami Olimpije na Bledu? V klubu komentirajo govorice o seks škandalu.

Uredništvo
21. julij 2021, 4:31

Milan Mandarić ima še eno skrb več pri svojem vodenju Olimpije. (Foto: pigac.si)

V javnosti so se pojavile špekulacije in trditve, da naj bi bili trije nogometaši Olimpije med pripravami na Bledu vpleteni v škandal, t.i. seks škandal z mladoletnimi osebami. Vse do danes smo čakali na kakšno uradno pojasnilo iz kluba in ga, čeprav je precej skopo, tudi dočakali.

Imen v Olimpiji niso razkrili. 

- Izjava za javnost NK Olimpija: 

V medijih so se začele pojavljati resne obtožbe v povezavi s pripravami na Bledu. Jasno želimo izpostaviti, da Olimpija tovrstna očitana dejanja strogo obsoja in ima do njih ničelno toleranco, v kolikor bi bila dokazana kot resnična.

V NK Olimpija Ljubljana sporočamo, da so nekateri nogometaši Olimpije kršili klubski disciplinski pravilnik, za kar so bili v skladu z disciplinskim pravilnikom ter pogodbenimi obveznostmi kaznovani, natančneje suspendirani.

S strani pristojnih organov nismo bili obveščeni o kršitvah, ki jih opisujejo mediji. NK Olimpija Ljubljana ni pristojna za ocenjevanje krivde oziroma resničnosti dogodkov. V kolikor bomo pozvani k sodelovanju, bomo sodelovali z vsemi razpoložljivimi sredstvi ter informacijami.