Olimpijin up Enrik Ostrc ima odprta vrata v ambiciozen francoski klub

Po lanskoletnem "bumu", ki ga je povzročil s sijajnim debijem, je Enrik Ostrc preživljal marsikaj. Vmes je, potem ko s tujino ni bilo nič, padel v drugi plan, zdaj pa se mu spet odpirajo vrača v močnejšo ligo.

Uredništvo
19. januar 2021, 12:55

(Foto: pigac.si)

Enrik Ostrc, ki lansko leto ni želel zapustiti Olimpije, a je nato padel v drugi plan, bo morda že v kratkem zamenjal klub. Mladenič, ki se mu pogodba z Ljubljančani izteka, je po naših informacijah v igri za selitev v Francijo. Želi si ga vodilni klub Ligue 2 Troyes, ki je del "nogometne družine Manchester City". 

Ker se Ostrcu pogodba izteka, odškodnina ne bo takšna, kakršna bi bila, če bi imel 18-letni vezist podpisano čvrsto pogodbo. V kolikor bo dogovor za prestop dosežen (zadnjo besedo bo imel igralec), bo igralec opravil zdravniški pregled in podpisal pogodbo s francoskim klubom. Troyes naj bi ga sicer posodil nazaj Olimpiji. 

Mladi Ostrc je to sezono v 1. SNL odigral 11 tekem, skupno pa ima v svojih nogah 22 prvoligaških tekem. Najbolj je nase opozoril na debiju za Olimpijo, ko je v Sežani zabil evrogol. 
 
 
adplus-dvertising