Olimpijo čakata dve tekmi v štirih dneh

Nogometna zveza Slovenije je določila termin tekme prvega kroga med Olimpijo in Gorico, ki je bila zaradi karantene ljubljanskega moštva preložena na kasnejši termin.

Uredništvo
25. september 2020, 10:30

Foto: pigac.si

Nogometaši Olimpije bi morali prvo prvenstveno tekmo v letošnji sezoni odigrati 22. avgusta proti Gorici, a je bila tekma zaradi pozitivnih testov na COVID-19 v ljubljanskem klubu in posledične karantene preložena na kasnejši termin.

NZS je sporočila termin prestavljene tekme, in sicer se bosta Olimpija in Gorica pomerila naslednjo sredo, 30. septembra. Ljubljančane tako v prihodnjem tednu čaka precej zahteven razpored, saj se bodo naprej v nedeljo zvečer doma pomerili z Domžalami, v sredo pa bodo v Stožicah gostili še Gorico.

Olimpija bo na omenjenih dveh tekmah zagotovo želela popraviti točkovni izkupiček, saj trenutno s tekmo manj na lestvici zaseda šele osmo mesto s kar osmimi točkami zaostanka za vodilno Muro. Domžale so v dosedanjem poteku sezone kazale dobro formo in so trenutno na visokem tretjem mestu, Gorica pa je edina ekipa, ki v letošnji sezoni še ni osvojila nobene točke.