Olimpijo zapustil še en, ki ni dobil niti minute igre

Pri Olimpiji ni nič neobičajnega, če klub zapuščajo igralci prvega moštva, ki niso dobili niti minute igralnega časa. S takšno zapuščino do nadaljnjega Ljubljano zapušča igralec, ki bo po novem igral za Gorico.

Uredništvo
8. avgust 2019, 10:38

Foto: nkolimpija.si

Mladi primorski branilec Matic Paljk se je januarja po ne najbolj plodnih epizodah v mladinskih ekipah Swanseaja in Spezie vrnil v Slovenijo, kjer mu je priložnost za nadaljevanje kariere na domačih tleh ponudila ljubljanska Olimpija. Mladi bočni branilec, ki je pred odhodom v tujino opozoril nase z nastopi v majici Kopra, v majici Olimpije ni dočakal priložnosti, saj ne pod vodstvom Roberta Pevnika ne Safeta Hadžića ni dočakal debija.

V letošnji sezoni trener zmajev Safet Hadžić na levi strani obrambne vrste zaupa Vitalijsu Maksimenku in Mariu Jurčeviću, Paljk pa bo izkušnje in kilometrino nabiral v drugi slovenski ligi, v kateri bo z veliko verjetnostjo – posoja še ni uradno registrirana – branil barve Gorice.

Paljk se je v majici Gorice že predstavil, in sicer je nastopil na včerajšnji prijateljski tekmi proti Tolminu, na kateri je Gorica slavila s 3:1.