Oskar Drobne na prvi tekmi z Aluminijem do točke

Aluminij je po menjavi trenerja gostil ljubljanski Bravo, vodil, na koncu pa se je moral zadovoljiti z osvojeno točko.

Uredništvo
12. december 2020, 5:12

Aluminij
1 : 1

Sod.: Roberto Ponis

Bravo
 
 
 
 
 
 
1 : 0
 
 
1 : 1
 
 
Aluminij: Luka Janžekovič, Nemanja Jakšić, Emir Azemović, Renato Pantalon, Jure Matjašič, Do-hyun Kim (od 76. Aljaž Krefl), Roko Prša, Aljaž Ploj, Mihael Klepač (od 77. Tilen Pečnik), Marcel Čermak, David Flakus Bosilj (od 92. Marko Maletić).Bravo: Igor Vekič, David Brekalo, Almin Kurtovič, Vanja Drkušić, Mark Španring, Rok Maher (od 81. Nino Žugelj), Luka Žinko, Sandi Ogrinec (od 74. Michele Šego), Rok Kidrič, Martin Kramarič, Mustafa Nukič (od 87. Ovbokha Agboyi).

Foto: pigac.si

Aluminij je danes prvič zaigral pod vodstvom novega trenerja Oskarja Drobneta, ki je zamenjal Slobodana Gruborja. Ekipa iz Kidričevega je igrala z Bravom in prišla do točke.

Na zelo slabem igrišču je prvi zapretil domači klub, preko Flakusja Bosilja, Vekić je bil na mestu. V prvem polčasu sta gostujočega vratarja ogrožala še Jakšić in Klepač, oba brez uspeha. Ljubljančani so pretili preko Kidriča, v 36. minuti pa je Žinko zadel prečko. V drugem polčasu smo videli oba današnja gola. Po začetnih poizkusih gostov, Ogrinec je recimo sam prišel pred Janžekovića je prvi gol padel v 66. minuti, zadel je Flakus Bosilj. Bravo se je uspel vrniti, v 82. minuti je za končnih 1:1 zadel Kidrič.