PREOBRAT: Bayern ne more dobiti Chelseajevega igralca, je pa pred prestopom Douglasa Coste

Mario Gotze je padel v vodo, Callum Hudson-Odoi je nedosegljiv, zato so pri Bayernu skočili na tarčo, ki je lažje dosegljiva. Prestop, ki je v resnici posoja, bo danes realiziran.

Uredništvo
5. oktober 2020, 7:34

Douglas Costa je za Bayern že igral, bo spet? (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Danes bodo realizirane še zadnje podrobnosti in formalnosti, nato pa bosta Juventus in Bayern spet sklenila posel. Začelo se je z včerajšnjo udarno informacijo Kickerja, sledili pa so tudi drugi mediji. Nemški prvak je obupal nad Chelseajem, iz katerega je želel pripeljati Calluma Hudsona-Odoia. Ima pa alternativo, ki jo na Allianz Areni že poznajo, saj gre za nekdanjega igralca Bayerna. 

Danes bo dres aktualnega prvaka Evrope oblekel brazilski krilni nogometaš Douglas Costa, ki v Juventusu ne igra redno. Šlo bo za enoletno posojo (brez možnosti odkupa pogodbe), ki bo Juventusa rešila nezadovoljnega igralca, Costo osrečila zaradi novega izziva, Bayernu pa razširila kader in okrepila napadalni del moštva. 

Juventus trenutno "čisti" kader, da bi lahko zagotovil prostor in sredstva, ki jih potrebuje za prestop Federica Chiese. Dogovor s Fiorentino je praktično že sklenjen.