PSG se dogovarja s Tottenhamom, v igri je prestop francoskega vezista

Parižani bodo skušali svojo vezno linijo okrepiti s francoskim vezistom za katerega je Tottenham pred leti odštel zajetno odškodnino.

Uredništvo
20. januar 2022, 6:32

Tanguy Ndombele bi utegnil v kratkem okrepiti francoski PSG. (Foto: Getty Images)

Tanguy Ndombele se nikoli ni povsem ustalil pri angleškem Tottenhamu, zato ga morebitna menjava sredine verjetno ne bi preveč zmotila. Sploh v primeru potencialnega prestopa v PSG. Dobro obveščeni nogometni novinar Fabrizio Romano trdi, da se Parižani že dogovarjajo s klubom iz Premier League. Kluba naj bi se dogovorila o posoji do izteka sezone, potem pa bi lahko PSG vezistovo pogodbo tudi odkupil za vnaprej določeni znesek. Posel naj bi bil sklenjen že kmalu. 


Francoski reprezentančni vezist je k Tottenhamu prestopil leta 2019, takrat so Londončani za njegove usluge Lyonu izplačali kar 60 milijonov evrov odškodnine. V aktualni sezoni je Tanguy Ndombele zbral 16 nastopov v vseh tekmovanjih in na svoj račun vpisal tudi dva zadetka in eno asistenco. Gre za otroka Guingampa, ki je pred prestopom v Lyon nastopal še za Amiens. Za svojo državo je debitiral pred štirimi leti, doslej pa je za galske peteline nastopil na sedmih tekmah.