PSG se ne bo ustavil: Po Icardiju naslednja tarča velika zvezda Serie A

Francoski velikan Paris Saint Germain je z Interjem sklenil dogovor za prestop Maura Icardija, francoski mediji pa trdijo, da je zdaj svoje lovke vrgel še enega najboljših igralcev Serie A v letošnji sezoni.

Uredništvo
31. maj 2020, 9:37

Foto: /

Francoskemu velikanu Paris Saint Germainu kot kaže tudi kriza ne bo prišla do živega. Čeprav je ostal brez več sto milijonov evrov predvidenega zaslužka in bo zaradi predčasne prekinitve sezone v Franciji v zelo zahtevnem položaju v nadaljevanju bojev za naslov evropskega prvaka, je PSG ohranil ambicioznost iz časov pred pandemijo, saj naj bi se v tem tednu z Interjem dogovoril za prestop argentinskega napadalca Maura Icardija, na pomolu pa naj bi bil že nov spektakularen prestop.

Francoski mediji trdijo, da je PSG v Rim poslal ponudbo za izvrstnega srbskega vezista Sergeja Milinkovića-Savića, ki je eden od glavnih razlogov, zakaj Lazio v letošnji sezoni ostaja v igri za naslov italijanskega prvaka. Predsednik Lazia Claudio Lotito je v preteklosti poudarjal, da odličnega Srba nikoli ne bi prodal za manj kot 100 milijonov evrov, kriza pa bo bržčas prinesla kar nekaj ozemljitve, saj naj bi tudi bogati PSG Italijanom sporočil, da je za Milinkovića-Savića pripravljen plačati največ 80 milijonov evrov – to naj bi bila po poročanju iz Francije skrajna meja, izhodiščna ponudba naj bi bila celo 20 milijonov evrov nižja.

Milinković-Savić je v letošnji sezoni zbral 31 nastopov ter na svoj račun vpisal pet zadetkov in sedem asistenc.
loading...