Paratici umirja žogico: Ne skrbite, Ronaldova prihodnost je v Juventusu

Športni direktor Juventusa Fabio Paratici se je po zmagi proti Cagliariju odzval na govorice, ki so v zadnjih dneh znova nekoliko glasneje Portugalca Cristiana Ronalda selile iz stare dame.

Uredništvo
22. november 2020, 10:01

Foto: Getty Images

V zadnjih tednih je bilo v Italiji veliko govora o prihodnosti prvega zvezdnika lige Cristiana Ronalda, ki ima z Juventusom veljavno pogodbo do leta 2022. Njegova astronomska plača v aktualnih razmerah za staro damo predstavlja izjemno hud zalogaj, samo v zadnjih dneh pa so se pojavila namigovanja, da naj bi se z Ronaldom spogledovala kar dva njegova nekdanja kluba – Real Madrid in Manchester United.

Po odlični predstavi proti Cagliariju, na kateri je dosegel oba gola ob zmagi Juventusa z 2:0, je spregovoril športni direktor kluba Fabio Paratici in zagotovil, da ni bojazni, da bi Juventus ostal brez svojega ključnega igralca.

"Lahko vam zagotovim, da je Ronaldova prihodnost v Juventusu. Govorice se širijo vsak dan, vendar pa temu ne posvečamo prav nikakršne pozornosti,"
je povedal Paratici.

Ronaldo pri 35 letih še naprej kaže izvrstno formo, na petih tekmah italijanskega prvenstva pa je dosegel že osem golov in si trenutno deli prvo mesto na lestvici strelcev skupaj z Zlatanom Ibrahimovićem.