Patrik Mijić je bil senzacija pomladi v slovenski ligi, zdaj je prost igralec! Bomo videli spopad Celja, Olimpije in Maribora?

Patrik Mijić je zapustil Rogaško in zdaj kot prost igralec išče nov klub.

Uredništvo
30. maj 2024

(Foto: Nogomania)

Prejšnji mesec smo Patrika Mijića na Nogomanii spraševali o ambicijah za naslednjo sezono in takrat nam je hrvaški napadalec dejal, da težko napove, kaj se bo zgodilo in zatrdil, da ima z Rogaško pogodbo sklenjeno še za naslednjo sezono. Ker pa Rogaška nato ni dobila licence za igranje v prvi ligi prihodnjo sezono, so se okoliščine spremenile. Mijić seveda ne bo igral v nižjih ligah in je postal prost igralec!

Tako vsaj trdi sam, v pogovoru za Sportske novosti je priznal, da čaka na ponudbe zainteresiranih klubov.

"Zdaj sem prost igralec in precej se piše o mojem prestopu. Bomo videli kdo bo poslal uradno ponudbo, potem se bom odločil. Jasno, želim oditi v klub, kjer bom igral in še naprej zabijal ter si tako naredil novo odskočno desko za kariero. Lepo je slišati pohvale Damirja Krznarja in videti zanimanje klubov, to pomeni, da nekaj delam dobro in mora tako nadaljevati," je dejal Mijić. 

Mijić je v polsezoni za Rogaško na 17 tekmah Prve lige Telemach dosegel 11 golov.  Zanj naj bi se poleg Celja zanimala tudi Olimpija, napadalca pa išče tudi Maribor

Pred prihodom v Slovenijo je bila njegova kariera precej skromna, igral na Slovaškem, pa v drugi hrvaški ligi in tudi v drugi avstrijski ligi.