Payet je kot Messi preigral – Lionela Messija!

V Franciji se je včeraj odvil derbi med Marseillom in PSG, Dimitri Payet pa je na lep način preigral enega najboljših nogometašev vseh časov. Več v spodnjem posnetku.

Uredništvo
25. oktober 2021, 2:53

Dimitri Payet je včeraj lepo preigral Lionela Messija. (Foto: /)

Včeraj se je veliki francoski derbi končal brez zmagovalca, rezultat je bil 0:0. Na samem igrišču pa je bila tekma precej zanimiva za gledalce – kot radi rečemo, so resnično manjkali samo še zadetki. Navijači so lahko videli mnoge lepe poteze in tehnične vragolije, eno od teh pa je pričaral tudi domači vezist Dimitri Payet.

Payeta se nogometni navdušenci gotovo dobro spomnite iz Premier League, kjer je pred nekaj leti redno navduševal v majici West Hama. 34-letni veteran dandanes ni več tako hiter kot nekoč, iz vidika tehničnega znanja pa še vedno ni veliko nogometašev, ki se lahko kosajo z nekdanjim francoskim reprezentantom.

Svoje sposobnosti je Dimitri Payet včeraj od bližje pokazal tudi argentinskemu zvezdniku Lionelu Messiju. Payet je enega najboljših nogometašev vseh časov lepo preigral in ga pustil za seboj, ob tem pa narisal nasmeške na obrazu vseh navijačev domače ekipe. Posnetek je po svoje zanimiv tudi zato, ker smo navadno vajeni Messija na drugi strani tovrstnih vragolij.Messijev PSG po derbiju še vedno zaseda prvo mesto na lestvici Ligue 1, Marseille pa je trenutno na 4. mestu in je z 18 točkami izenačen z Rennesom.