Pedri: Kje se vidim čez 10 let? Še vedno bom igral nogomet, verjetno pa bom takrat že plešast

Mladega zvezdnika Barcelona zelo zanima, kako bi izgledal brez las. Očitno lahko v prihodnosti pričakujemo pobritega Pedrija, še prej pa se bo moral vrniti v tekmovalni pogon.

Uredništvo
2. april 2024

Pedro González López - Pedri (Foto: Getty Images)

Pedri je 21-letni zvezdnik Barcelone, ki kljub mladosti velja za enega najboljših vezistov v Evropi in je tudi zelo pomemben član španske reprezentance. Trenutno je na stranskem tiru zaradi poškodbe, verjetno se bo v pogon vrnil enkrat v tekočem mesecu. Posledično ima te dni več časa tudi za medijske nastope in to je tudi s pridom izkoristil.

V enem od intervjujev je odgovarjal tudi na vprašanje o tem, kje se vidi čez deset let. Z odgovorom pa je kar nekoliko presenetil.

Kako se vidim čez deset let? Takrat bom star 31 let in mislim, da bom še vedno igral nogomet. Morda pa bom takrat plešast! Ne vem zakaj, toda že od nekdaj me zelo zanima, kako bi izgledal brez las,” pravi fant, ki prihaja Tegueste na Tenerifih.

Povedal je še to, da na tej točki že komaj čaka, da se bo lahko vrnil na zelenice in spet užival v nogometu. V aktualni sezoni je zbral 24 nastopov v vseh tekmovanjih, prispeval pa je dva gola in štiri asistence. V La Ligi se Barcelona trenutno nahaja na drugem mestu in vse kaže na to, da bo naslov prvaka tokrat osvojil njen veliki rival Real Madrid.

“Točnega datuma za povratek sicer še nimam, toda trenutno okrevanje poteka zelo dobro in upam, da bom že kmalu spet igral. Psihološko se počutim dobro, fizično je vsak dan bolje in komaj čakam, da se bom vrnil in da bom spet lahko užival.”

Barcelona je Pedrija odkupila že leta 2019 in ga še za eno sezono posodila nazaj v Las Palmas, potem pa je odšel v Katalonijo.