Pevka, ki je razmesarila angleško himno, se opravičuje in ograjuje od odgovornosti

Svetovni splet je v četrtkovem večeru obšel posnetek pevke, ki je popolnoma ponesrečeno zapela angleško himno. Ellynora se je danes opravičila Angležem in podala svoje razloge za ponesrečen nastop.

Uredništvo
24. marec 2023, 12:06

Ellynora v Neaplju ni uspela odpeti himne Anglije. (Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

V Neaplju sta se pomerili reprezentanci Italije in Anglije, slednja pa je domov odšla z zmago 2:1. Zmaga v prvem kolu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu 2024 v Nemčiji je sila sladka, saj so s tem Angleži prišli v odličen položaj za prvo mesto v skupini in s tem za neposreden preboj na EURO.

Še pred tekmo pa so nogometaši, navijači in gledalci doživeli šok v obliki popolnoma spodletelega poskusa interpretiranja angleške himne. Himna God Save the King v izvedbi pevke Ellynore se je popolnoma sfižil, zaradi česar so se čudili tudi nogometaši na terenu.

Italijansko-ameriška pevka se je od začetka zdela neodločna, nesuverena in v težavah, po nastopu pa se je sesedla v solzah, saj je zapravila lepo priložnost pred milijonskim avditorijem.


"Zelo sem jezna in razočarana, moralo bi biti popolno, a ponesrečen nastop ni moja krivda. Opravičujem se vsem Angležem, želim si, da si ljudje ne bi mislili, da ne spoštujem Anglije in njene himne. Imela sem težave s slušalko in nemogoče je bilo optimalno peti. Situacije se ni dalo rešiti," je Ellynora dejal za Daily Mail.

Med nogometaši Anglije je vladalo veliko začudenje, najbolj šokirana sta bila Kyle Walker in Jude Bellingham, ki sta nemudoma zaznala, da nekaj ni v najlepšem redu.